Τζον Πέρκινς
Όνομα
Τζον
Επίθετο
Πέρκινς
Βιογραφικό
Ο Τζον Πέρκινς έχει αναγνωριστεί ως ο καλύτερος ειδικός στην αυτοπροστασία, από το Ινστιτούτο Έρευνας Τάσεων. Προπονείται και διδάσκει πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα για πάνω από 42 χρόνια. Έχει αναγνωριστεί ως ο καλύτερος ειδικός στην αυτοπροστασία, από το Ινστιτούτο Έρευνας Τάσεων, ενώ προπονείται και διδάσκει πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα για πάνω από 42 χρόνια.

Έχει μεγάλη εμπειρία στις πολεμικές τέχνες Χαπκίντο, Τάε Κβον Ντο, Κιοκουσινκάι Καράτε, Κέμπο Καράτε, Τζούντο, Τζουτζούτσου, Γκότζου Κάι Καράτε και Τάι Τσι Τσουάν, ενώ εκπαιδεύτηκε στις αρχές μάχης των Ινδιάνων από την ηλικία των πέντε χρόνων. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε παράνομα pit fights (άγριες αναμετρήσεις, πρόδρομοι των σημερινών πρωταθλημάτων Ultimate Fighting).
Είναι ιδρυτής του Κι Τσουάν Ντο, που σημαίνει «Ο Δρόμος της Γροθιάς του Πνεύματος» ή απλώς «Γροθιά-Φάντασμα», από το οποίο προέρχεται η αρχή του καθοδηγούμενου χάους που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο.Το Κι Τσουάν Ντο είναι αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών, μέσω της οποίας ο Πέρκινς κατέχει μαύρη ζώνη 5ο νταν στις μαχητικές πολεμικές τέχνες.
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%