Μαρκ Μακ Γιάνγκ
Όνομα
Μαρκ
Επίθετο
Μακ Γιάνγκ
Βιογραφικό
O Μαρκ Μακ Γιάνγκ μεγάλωσε στους γεμάτους συμμορίες δρόμους του Λος Άντζελες. Εκεί πήρε το παρατσούκλι "Άνιμαλ" (Ζώο) αλλά και εμπειρίες από πρώτο χέρι σχετικά με το τι δουλεύει και τι όχι στην αυτοάμυνα. Αυτά που διδάσκει βασίζονται στην εμπειρία και ο ίδιος είναι ζωντανή απόδειξη του πώς μπορεί να επιβιώσει κανείς σε βίαιες καταστάσεις.

Aπό την ηλικία των δέκα ετών, μελέτησε αρκετά στυλ πολεμικών τεχνών όπως Καράτε, Γουίνγκ Τσουν, Πάκουα/Χσινγκ-ι, Κουνγκ Φου, Πυγμαχία, Ξιφασκία, Κάλι και διάφορες μορφές Πέντζακ Σιλάτ. Συνολικά τριάντα πέντε χρόνια εκπαίδευσης.

Έχει διδάξει στην αστυνομία, το στρατό, σε σχολές πολεμικών τεχνών και σε πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο και το μήνυμά του είναι πάντα το ίδιο: Το να πιαστείς στα χέρια με κάποιον είναι η τελευταία διέξοδος, όταν άλλα πιο αποτελεσματικά και αποτρεπτικά μέτρα έχουν αποτύχει. Το καλύτερο απ' όλα είναι να αποφεύγει κανείς να βρεθεί σε καταστάσεις όπου θα χρειαστεί να παλέψει για να διαφύγει.

Το παρελθόν του Άνιμαλ είναι γεμάτο από ενέδρες, πολέμους συμμοριών, ναρκωτικά, αλκοόλ, κακή συμπεριφορά, ηλίθια λάθη, όπλα που αστράφτουν σε σκοτεινά σοκάκια, φόνους, κηδείες και πολλές νύχτες αναμονής στο νοσοκομείο περιμένοντας τραυματισμένους φίλους να επιβιώσουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα του να είσαι μαχητής του δρόμου. Και δεν είναι κάτι για το οποίο αξίζει να υπερηφανεύεσαι.
Σήμερα έχει εγκαταλείψει αυτόν τον τρελό και επικίνδυνο τρόπο ζωής. Ζει στο Κολοράντο με τη γυναίκα του Νταϊάνα, όπου γράφει, κάνει διαλέξεις και διδάσκει διεθνώς.
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%