Τανγκ Τουνγκ Γουίνγκ
Όνομα
Τανγκ
Επίθετο
Τουνγκ Γουίνγκ
Βιογραφικό
Ο δάσκαλος Τανγκ Τουνγκ Γουίνγκ έχει εμπειρία 40 και παραπάνω ετών στις Παραδοσιακές Κινέζικες Πολεμικές Τέχνες. Είναι κάτοχος διπλώματος 6 ντουάν Γου Σου, είναι εγκεκριμένος από την Κινέζικη Ομοσπονδία Κινέζικου Γου Σου και μέλος της Ε.Ο. Γου Σου Κουνγκ Φου. Γεννήθηκε το 1954 στο Μακάο και το 1962, η οικογένειά του μετακόμισε στο Χονγκ Κονγκ. Όταν ήταν παιδί, η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν πολύ καλή και έτσι ο θείος του τον συμβούλεψε να αρχίσει να εκπαιδεύεται στο Κουνγκ Φου για να δυναμώσει, να βελτιώσει την υγεία του αλλά και να είναι ικανός να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ακολούθησε τη συμβουλή του θείου του και άρχισε την εξάσκηση του, στην ηλικία των 9 ετών.

Ο Τανγκ Τουνγκ Γουίνγκ έμαθε Χουνγκ Γκαρ Κουνγκ Φου και Τσι Κουνγκ από τον δάσκαλο Τανγκ Κουόκ Γουά, έναν από τους καλύτερους μαθητές του Μεγάλου Δασκάλου Λαμ Τζο (ανιψιού του Λαμ Σάι Γουίνγκ). Επίσης, διδάχτηκε Τσόι Μοκ Πάι Κουνγκ Φου, από τον Μεγάλο Δάσκαλο Λάου Γιουέν Σινγκ, Γουίνγκ Τσουν Κουνγκ Φου από τους Χο Κιμ Μινγκ και Νγκ Τσαν και Γιανγκ Τάι Τσι Τσουάν, από τον θείο του στην Κίνα.

Το 1973, ο δάσκαλός του στο Χουνγκ Γκαρ, Τανγκ Κουόκ Γουά, απεδέχθη μία πρόσκληση για την Αμερική. Πριν φύγει, προήγαγε τον δάσκαλο Τανγκ σε εκπαιδευτή και τον έθεσε επικεφαλής της σχολής του στο Χονγκ Κονγκ· από τότε, διδάσκει συνεχώς Κουνγκ Φου. To 1976, ο δάσκαλός του στο Τσόι Μοκ Πάι τον προήγαγε σε εκπαιδευτή του Τσόι Μοκ Πάι Κουνγκ Φου.

Το 1984, ο Τανγκ Τουνγκ Γουίνγκ δέχεται μια πρόσκληση για να διδάξει στη Ελλάδα και αποφασίζει να μείνει στην Ευρώπη για να διαδώσει το αυθεντικό Κουνγκ Φου στη Δύση. Για να εμπλουτίσει τη γνώση και την εμπειρία του στις πολεμικές τέχνες, ο δάσκαλος Τανγκ αποφάσισε να επιστρέψει στην Κίνα για να διδαχθεί Πα Κουά Τσανγκ, από τον Μεγάλο Δάσκαλο Λιου Τζινγκ Ρου, στο Πεκίνο και το στυλ Τσεν του Τάι Τσι Τσουάν, από τον Μεγάλο Δάσκαλο Γουάνγκ Χσι Αν, στο χωριό της οικογένειας Τσεν.

Ο Τανγκ Τουνγκ Γουίνγκ είναι αναγνωρισμένος επίσημα ως δάσκαλος στο Πα Κουά Τσανγκ και στο Τσεν Τάι Τσι Τσουάν και έχει γίνει αποδεκτός ως εσωτερικός μαθητής των παραπάνω μεγάλων δασκάλων. Ακόμα, είναι εγκεκριμένος αντιπρόσωπος των Ομοσπονδιών τους στην Ελλάδα.

Πέραν των παραπάνω, ο Τανγκ Τουνγκ Γουίνγκ είναι επίσης εγκεκριμένος από την Ομοσπονδία Hong Kong Chung Wah Chinese Martial Arts Association, είναι κύριος εκπαιδευτής της Hong Kong Choi Mok Pai Kung Fu Association και αρχί-εκπαιδευτής και σύμβουλος της Italy Tang's Hung Gar Kung Fu Association. Τέλος, είναι αντιπρόεδρος του International General Institute of Wang Xi An Tai Chi και αρχί-εκπαιδευτής και πρόεδρος της Chinese Shaolin Kung Fu Association και της Tang's Chinese Kung Fu Association.
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%