Τιν Γιου Λαμ
Όνομα
Τιν
Επίθετο
Γιου Λαμ
Βιογραφικό
Ο Τιν Γιου Λαμ γεννήθηκε στην Αγγλία το 1978. Είναι ο δευτερότοκος γιος του Δασκάλου Λαμ Καμ Τσουάν, ενός διεθνώς αναγνωρισμένου δασκάλου πολλών κινεζικών τεχνών.

Σύμφωνα με την κινεζική παράδοση ο γιος κληρονομεί τη γνώση και τις δεξιότητες του πατέρα του. Ο Τιν Γιου Λαμ και τα αδέρφια του μαθήτευσαν στον Δάσκαλο Λαμ από πολύ νεαρή ηλικία, μέσα σε ένα καλλιεργημένο οικογενειακό περιβάλλον με πίστη στις παραδόσεις. Ο Τιν Γιου σπούδασε Τάι Τσι Τσουάν, Τσι Κουνγκ και πολλές άλλες κινεζικές τέχνες. Το προσωπικό του στυλ στο Ται Τσι Τσουάν είναι βασισμένο στη δια βίου αντίληψη και τελειοποίηση της τέχνης από τον πατέρα του, γνωστό και ως Λαμ Τάι Τσι Τσουάν.

Από μικρή ηλικία, ο Τιν Γιου εξέφρασε ένα αυθεντικό ενδιαφέρον σε όλα όσα αφορούσαν την αρχαιότητα. Στην αναζήτησή του, σπούδασε παγκόσμια μυθολογία και αρχαία φιλοσοφία, κυρίως τις φιλοσοφίες της Ανατολής, και πιο συγκεκριμένα Βουδισμό, Ταοϊσμό και Ι Τσίνγκ.

Ο Τιν Γιου Λαμ αποφοίτησε από το βρετανικό κολέγιο Ιmperial με BSc στα Μαθηματικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μάστερ στα Οικονομικά. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως Futures Trader στην εταιρεία Canary Wharf, στο Λονδίνο. Το πρώτο του βιβλίο «Τhe Way of Tea» αποτέλεσε κοινό προϊόν μαζί με τους γονείς του και έχει μεταφραστεί παγκοσμίως σε διάφορες γλώσσες.
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%